Rešenja

  1. Dizajn skladišta: Da bi se skladište projektovalo, metodologija našeg konsultantskog tima počinje analizom skladišnih operacija i prikupljanjem informacija o robi i specifičnosti zahteva klijenta. Analizom ovih podataka dolazi se do prvih koraka u dizajniranju novog skladišta. Analiziraju se istorijski podaci o skladištu kako bi se napravila realna slika o zahtevima skladišnih operacija i troškova u datom periodu.
  2. Optimizacija procesa: U skladu sa strateški planiranim ciljevima kompanije, naši logističari kreiraju uspešne koncepte i varijante koje ispunjavaju zahteve za moderno, ekonomično i konkurentno logističko rešenje.
  3. Izrada skladišnih procedura: Naš tim je u mogućnosti da svojim klijentima ponudi izradu svih potrebnih procedura rada u skladišu, formiranih na osnovu specifičnih zahteva koje klijent mora da ispuni  ka svojim komitentima, ili zahteva koji proističu iz internih sektora kompanije.
  4. Informacioni sistem za upravljanje skladištem:  Mogućnost sistema da kontroliše i optimizuje kretanje robe je zasnovana na logističkim pravilima i sposobnosti sistema da u realnom vremenu obezbedi informacije o statusu i lokaciji robe, popunjenosti skladišta, prijemu i zahtevima za isporuku.  U mogućnosti smo da svojim klijentima ponudimo izradu  kompletnih projektnih zadataka koje klijenti dalje koriste za implementaciju softvera.
  5. Povećanje stepena bezbednosti radnog okruženja:  Naš time je obučen da izvrši analizu postojećeg stanja nivoa bezbednosti radnog okruženja u skladišnim prostorima i na osnovu njega izradi elaborat  od strane licenciranog inženjera BZNR.